Velkommen til Løve Idrætsforening

Pige-Damefodbolden HG/LIF

 

Pigefodbolden i den nu tidligere Høng Kommune havde gennem en del år haft meget svære vilkår. Det har været svært at få fat i trænere og ledere og derfor har Høng GF og Løve IF ikke haft så mange piger som spiller fodbold. I 2000 tog begge klubber springet og etablerede et samarbejde omkring damesenior. Det blev en stor succes. Høng GF og Løve IF tog derfor i 2002 det fulde skridt og samarbejder fremover omkring al pige- og damefodbold i Høng området. Her ved sæsonstart 2013 gik samarbejdet omkring pigefodbolden ind i sit 11. år. HG/LIF er altså et samarbejde mellem Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening omkring pigefodbolden.

 

Høng GF og Løve IF har nedsat en arbejdsgruppe med Jan Pedersen og Camilla Jørgensen fra Løve IF og Kim Sørensen og Arne Svendsen fra Høng GF. Formålet med samarbejdet er en styrkelse af pigefodbolden i Høng området til gavn for de unge og med henblik på at få flere piger til at spille fodbold. HG/LIF 2000 skal være klubben som samler pigefodbolden i Høng og omegn. Målet er at der kan laves hold i alle årgange og at der er grundlag for at lave hold i både 7-mands og 11-mands.

Høng GF og Løve IF glæder sig forsat til samarbejdet og håber at rigtig mange nuværende og kommende spillere og forældre har lyst til at bakke om omkring fodbolden. Vi glæder os til endnu en sæson.

 

Høng GF klik her

 

Kontaktperson ml DGI og HG/LIF er Camilla Jørgensen tlf. 25110960 camillajoe@hotmail.com

Løve IF • Bøstrupvej 7 4270 Høng • 58 86 63 47 • Love-if@mail.dk • www.love-if.dk