Velkommen til Løve Idrætsforening

Løve IF

 

Løve idrætsforening er en lille forening som ligger lige udenfor Høng når man kører mod Slagelse.

Løve idrætsforening blev stiftet på en generalforsamling den 27. april 1938. Før den tid var der noget der hed Løve Boldklub, men hvor gammel den var, har det ikke kunnet lade sig gøre at få oplyst.

 

Løve idrætsforening hører hjemme på Bøstrupvej på Løve skole og det har den gjort lige side skolen blev bygget i 1956. Før den tid har foreningen haft sportsplads 2 andre steder i byen. Den første sportsplads som foreningen havde, lå på Løve Gl.Landevej udenfor byen mod Slagelse, siden hen blev den flyttet til Knudstrupvej på bakketoppen ned mod banelinien.

 

Foreningen er en lille forening og det vil den altid være, den har pt. omkring 280 medlemmer fordelt på gymnastik – badminton – dans og fodbold, og pt. er gymnastik afdelingen den største.

Dame fodbold køres i samarbejde med Høng Gymnastikforening og hedder i daglig tale HG/LIF, som i øvrigt har været i TV 2s ” Hvem vil være millionær ” og vundet 50.000kr.

 

For år tilbage havde vi også folkedans – volley ball og håndbold. Håndbolden blev ved Hønghallens opførelse lagt sammen med Høng GF og hedder i dag Løve/Høng håndbold.

 

Før i tiden arrangerede Løve idrætsforening også både Dilletant – Bankospil – Sportsuge – Juletræsfester og Kræmmermarkeder, men de er alle gået i sig selv.

 

 

Formand

 

Jan Pedersen

 

 

Løve IF • Bøstrupvej 7 4270 Høng • 58 86 63 47 • Love-if@mail.dk • www.love-if.dk